|

Nova internet stranica FK Željezničar

Nova internet stranica FK Željezničar
0
Klix.ba
12.11.2012. u 18:33
16
komentara
0

dijeljenja
Nova internet stranica FK Željezničar
FK Željezničar dobio je novu internet stranicu, koja prati ovaj klub na putu ka odbrani duple krune, saopšteno je iz tima sa Grbavice.
Vijesti i prvi tim
Aktuelnosti o Željezničaru možete pratiti kroz četiri rubrike: novosti, intervjui, izvještaji i najave.

Rubrika prvi tim namijenjena je igračima i stručnom štabu. U rubrici možete pronaći mnoštvo zanimljivih informacija i fotografija o prvom timu.

Takmičenja
Rezultate i raspored utakmica najtrofejnijeg bh. fudbalskog kluba možete pratiti u sekciji takmičenja, u kojoj su prikazani detaljni izvještaji o nastupima FK Željezničar u BH Telecom Premijer ligi BiH i Kupu BiH.

Historija
Posebna pažnja posvećena je bogatoj historiji FK Željezničar. U sekciji historija koja je podijeljena na periode možete pročitati sve uspone, padove i događaje kroz koje je prošao klub u proteklu 91 godinu postojanja.

Multimedia
U sekciji foto uživajte u fotografijama sa treninga, utakmica, kao i akcija i događaja u organizaciji FK Željezničar. Fotografije prati i popularni Željo TV, zvanični YouTube kanal Željezničara.

"Ponosni smo i na rubriku 'Plavo je srce u meni', a vjerujemo da će vašu pažnju zadobiti i anketa 'Igrač mjeseca' u kojoj svaki mjesec biramo našeg najboljeg fudbalera", saopštili su iz kluba sa Grbavice.
Prijavi grešku


Komentari (16)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...