Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako slucajno mafija odluci da bude utakmica i navijaci ne zapale zgradu saveza poslje toga, onda neka manijaci, horde, robijasi...itd postanu cheerleadersice.
Slazem se !
tako je
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
OTKAZUJ
Zasto im adresu u Sarajevu ne promjene u ulicu : Heroja generala Izeta Nanica?
IZEZ NANIC ⚜
Ne igrajte se svojim glavama. Mogli bi ostati bez njih.
Možda su načuli da će Rusija do 31. se povuci iz Ukrajine, isporučiti ratne zločince i isplatiti ratnu odštetu, biti primljena Nazad u FiFAu i ponovo postati ugledna država. Ma jah nemojte se zuriti, treba sačekati
Ceka se da Rusi odgode. Takav je dogovor, provjereno!
Za pocetak se pitamo zasto nije sankcionisan Colpa od strane saveza KS, tu nema proruskih aktivista ili mozda ima!?
seri po naroduuu naucili od politicara hahahaha
Odgadjaju kao da je u pitanju ukidanje akciza🤣
Prednjačimo u svemu lošem. Ali ova tekma bi trebala dokazati da nismo fašistički zapad. Mi smo prolazili već takve epizode gdje su svi Srbi bili četnci.
Bilo bi vam pametnije da ugovorite sa Argentinom. Da vidimo jednom uzivo i Messija.
Mamu im kriminalnu
hoce li neko domaru fudbalskog saveza reci da okrene drzavnu zastavu kako treba ,sramota je da ne znamo staviti ispravno drzavnu zastavu
Kupuju vrijeme da javnost ne bjesni. Fuada Colpu drzati na piku sve do sjednice. Namazani fakini !!!!!
Bas me interesuje koji igrači će igrati
Ko ode da Igra sa Rusima treba ga zaMuda okaciti na sred Bascarsije
Ovaj prijeti atomskom bombom, cijeli svijet u strahu, uvide sankcije, brinu se za energente a ovi bi igrali sa zlotvorom! E necete majku vam vasu!
nek su oni preko konkursa uhljebili jos radnika