Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste ku,, e politike. Bit cete skinuti sigurno. Za Vicu svi znamo da ne ponavljam. Colpa kojem je restoran propao bi guice dao za marku. Rascici se trebaju svojim redovima okrenuti da nadju ubicu sina, brata. Jadovi!
Jel vama jasno da je Vico dosao na mjesto predsjednika u NS na isti nacin na koji je i Konakovic MVP BiH. Jel znate da do isteka mandata nema sanse za smjenu? Jeste li toliki debili da povjerujete da Irfan Peljto nesto muti na osnovu jednog loseg rezultata FK Sarajevo? Aferim uspjeli ste otjerati postenog covjeka. Sam status ti je isto kao da si mu prijetio. Glupani.
sam je kriv brate sluga je saveza i steli Borcu stalno
Smeće zalizano, odvratno. Pozivam kao gradjanin da tužilaštvo istraži namještanje utakmica u korist Borca zadnje dvije godine, pa da onda odmotamo istinu do kraja.
Bolje istraživati ko mu je prijetio!!!
Šta će ne vidi penal u Banja Luci, a prijetnju vidi. Sam je kriv.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jasno je da prijetnje dolaze od uhljupa sa koševa.
Hajmo, kupite prnje, dosta je bilo.
Šta ste se okomili na čovjeka, sigurno jedan od rijetkih poštenih sudija, pogriješi svako, pa i u finalima lige prvaka, za sve ove trač rubrike morate imati i dokaze, ne branim ga ali se sigurno trudi da odsudi najpoštenije.
bez vas sigurno nece biti gore... faul u 93 minuti je sramota za sve nas....
Peljto predložen za nagradnu RS-a sljedeće godine
Dobit cete batine!!!
Necu govoriti o navijačima ogledalo su drzave ali Zrinjski pobjedi Alkmar neriješeno i izgubi u 97 min od Aston Villa itd i nikada se nije nazvao BIH Real kao neki koji sve redom gube i na apsolutno svaki zvižduk skacu ... Torpedo Kutaisi
Tako je brate, nema veći seljaka od pitara Tako mi Allaha jedinog
Kad će demonstracije ispred zgrade Saveza? Vico, Miske, vrime je.
Vjerojatno su vas pokrali u svakoj utakmici jer ste svaku u ovoj godini izgubili sem Goška jeli vam protiv strasnog Torpedo Kutaisi nekada šestog sad ni šestog u Gruziji kriv Vico sudije ili ko
Jel krivicno djelo srozati repku na nivo Andore i San Marina?
nemamo igrača ko nam je srozao repku Hajde pametni reci gdje su od pitara ti silni mladi igrači u akademiji
Iako sam navijač Zrinjskog i ja sam apsolutno za da se procisti savez ogledalo drzave da ljudi ove napacene drzave bar u nečemu uzivaju.u sportu i da postignemo nesto vani ...Ali bar onda vidite kad se to događa klubovima koji igraju protiv vas kad se vama šteli ne skacite na apsolutno svaku odluku sudije pa mozda necete ispadati od šestog iz strašnih liga Gruzije i Bjelorusije
Peljto za predsjednika saveza
Ovo mi malo """ćudno""" po meni logićnije bi bilo da se prijeti Gigoviću Musi i drugim koji uništavaju sve da bi Borac digli.
Slijedece godine nagrada na danu rs-a za peljtu
Meni nije jasno zasto nece Zelji da sudi. Realno ne vidim da bi mu neko iz Zelje mogao zamjeriti. Mislim na navijace mada ga razumijem. Porodica na prvom mjestu.