Konferencijska liga
30

Nogometaši Zrinjskog odletjeli u Nizozemsku: Trebamo biti goropadni protiv Alkmaara

E. B.
Nogometaši Zrinjskog su jutros iz Mostara otputovali avionom u Nizozemsku na duel pretposljednjeg kola Konferencijske lige s AZ Alkmaarom.

Uoči polijetanja s mostarskog aerodroma trener Zrinjskog Mario Ivanković je rekao kako u Nizozemsku ne putuje s bijelom zastavom.

"Bit će teško, imamo problema što se tiče igračkog kadra. Idemo rasterećeni gore jer, kao što smo rekli, cilj nam je prvenstvo, ali nije to razlog da ne odemo gore u Nizozemsku i ne pokažemo zube. U biti, trebamo biti goropadni i vjerovati u sebe, pa šta nam donese - donese. Moguće je igrati sa svakim bez respekta, normalno da su oni jači i kvalitetniji, ali ako mi budemo odigrali kao što možemo, možemo napraviti dobar rezultat", rekao je Ivanković koji neće moći računati na povrijeđenog Kerima Memiju, dok su upitni nastupi Darija Čanađije i Franka Sabljića.

Susret AZ Alkmaar - Zrinjski igra se u četvrtak s početkom u 18:45 sati. Obje ekipe imaju po tri osvojena boda i moraju slaviti u ovom duelu kako bi im ostale teoretske šanse za plasman u nokaut fazu ukoliko im se poklopi rezultata duela Aston Villa - Legia.