Prilika za vrh tabele
0

Nogometaši Čelika protiv Tuzla Cityja žele osvojiti prve domaće bodove

E. M.
Detalj s konferencije za medije (Foto: E. M./Klix.ba)
Detalj s konferencije za medije (Foto: E. M./Klix.ba)
Na Bilinom Polju u Zenici sutra će se sastati ekipe Čelika i Tuzla Cityja, a na današnjoj konferenciji za novinare šef stručnog štaba Čelika Hasan Ozer je kazao kako žele prekinuti niz neriješenih rezultata s ovim protivnikom iz prošle sezone.

Ozer je istakao kako je ovo jedna od utakmica koja će im osigurati vrh tabele, ali i prilika da upišu prvu domaću pobjedu.

"Nismo još uvijek obradovali domaće navijače iako imamo dobru podršku. Vrijeme je da bodovi ostanu na Bilinom Polju, a sve što je bilo do nas uradili smo. Sve greške koje smo pravili ćemo pokušati ispraviti i ne dozvoliti prilike Tuzla Cityju", izjavio je Ozer.

Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba

Pohvalio je i svoju ekipu koja 90 minuta na terenu daje svoj maksimum, a očekivanja od utakmice iznio je i nogometaš Čelika Vladimir Grahovac.

"Tuzla je poprilično dobro otvorila sezonu, a imaju i kvalitetne igrače. Mi očekujemo zahtjevnu utakmicu, favoriti smo jer igramo na našem terenu i pred domaćom publikom, a samo uz maksimalan angažman možemo doći do tri boda”, kazao je Grahovac.

Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba

Utakmica Čelika i Tuzla Cityja igra se u 17 sati.