Sjajna atmosfera
192

Nogometaši Arsenala se družili na paintballu, Kolašinac istakao zastavu BiH

Klix.ba
Nogometaši Arsenala početak nove sedmice iskoristili su za odlazak na zajedničko druženje, a svi igrači uključujući trenersko osoblje dan su proveli na paintballu.

Arsenal je u subotu upisao izuzetno važnu pobjedu protiv Chelseaja rezultatom 2:0 čime su se prije svega iskupili za nedavni poraz od West Hama, a pored toga zadržali su realne šanse da se do kraja ove sezone uspiju izboriti za jednu od prve četiri pozicije koje bi značile i odlazak u Ligu prvaka.

Novu sedmicu igrači Arsenala nisu započeli samo treninzima na zelenom terenu, već su svi zajedno, igrači i trenersko osoblje, otišli na paintball gdje su se odlično zabavili.

Definitivno najzanimljiviji detalj sa zajedničke fotografije igrača Arsenala je onaj u kojem bh. reprezentativac Sead Kolašinac drži zastavu BiH, a pored njega zastavu svoje države istakli su samo Grci Konstantinos Mavropanos i Sokratis Papastathopoulos.

Arsenal u petak igra utakmicu 4. runde FA cupa protiv Manchester Uniteda na Emiratesu, a prema svemu sudeći, oni će u sjajnom raspoloženju dočekati zahuktale igrače s Old Trafforda koje je u potpunosti preporodio norveški stručnjak Ole Gunnar Solskjaer.