Uz izvinjenje
27

Nogometaš Osijeka bacao novac na djevojke u toaletu noćnog kluba pa ga napustio u suzama

K. H.
Foto: Davor Javorovic/Pixsell
Foto: Davor Javorovic/Pixsell
Mediji u Hrvatskoj pišu da je nogometaš Osijeka Mijo Caktaš izbačen iz tima zbog kršenja klupske discipline, a otkrivaju detalje njegovog bahatog ponašanja u jednom osiječkom noćnom klubu.

Svjedoci portala Index.hr navode da se ovaj po vokaciji vezni igrač previše opustio tokom noćnog izlaska, a koji se desio nekoliko dana prije utakmice protiv Gorice. Zbog toga ga je klub suspendovao, a sada su procurili i detalji zbog kojih je zaslužio ukor.

Navodno je Caktaš pokušao nasilno ući u ženski toalet, zbog čega su djevojke počele vikati, na što je ovaj bivši kapiten Hajduka odgovorio bahatim bacanjem stotina dolara na njih.

Dodaje se da je Caktaš od jedne djevojke čak i dobio udarac rukom, da bi se zaplet nastavio tako što je jedna od djevojki nazvala svog dečka, a koji je kasnije tražio da mu se Caktaš javi. Navodi se da je nakon razgovora s njim Caktaš morao klečati i moliti djevojke za oprost, nakon čega je dobio ultimatum da mora napustiti objekat.

"Izašao je iz kluba vidno potresen i u suzama", navodi se.

Iako su iz kluba tražili dodatne odgovore, iz Osijeka su rekli da neće dalje komentarisati ovaj slučaj i da je to završena priča. Dodaje se da bi Caktaš nakon svega ipak trebao biti u timu za naredni meč protiv Šibenika.