Odmor na Bahamima
99

Nogometaš Cityja u društvu španske plesačice plivao sa svinjama i ajkulama

D. P.
Botello i Laporte odmaraju na Bahamima (Foto: Instagram)
Botello i Laporte odmaraju na Bahamima (Foto: Instagram)
Sjajni stoper Manchester Cityja Aymeric Laporte iskoristio je reprezentativnu pauzu kako bi uzeo nekoliko dana odmora i opustio se na prelijepim plažama Bahama.
Laporte odmor od napornog prazničnog nogometnog perioda u Premier ligi provodi zajedno s vrlo popularnom španskom plesačicom Sarom Botello, s kojom je u vezi.

Botello (28) i Laporte stigli su na Bahame neposredno nakon što je Manchester City remizirao sa Southamptonom rezultatom 1:1, a tom prilikom klupski menadžer Pep Guardiola dopustio je igračima da odu na odmor, jer su pojedine reprezentacije trenutno na pauzi zbog kvalifikacija. To ne važi za evropske selekcije.

Zaljubljeni par je na Bahamima uživao u brojnim zanimljivim sadržajima, a plesačica je sve objavila na društvenim mrežama.

Osim što je bila dovoljno hrabra da pliva s ajkulama, Sara je zajedno s Aymericom iskoristila priliku koju ne može svuda isprobati. Naime, plivala je sa svinjama na popularnoj "Pig Beach" plaži.

Iako mnogima zvuči kao šala, ova plaža je velika atrakcija za turiste koji dolaze iz svih dijelova svijeta, a svinje su veoma prijateljski nastrojene te raspoloženo prilaze turistima.