VIP soba, osiguranje i tri konobara
0

Noćni klub nudi Adrianu povlastice ako potpiše za Atletico

Totalsport
Adriano
Adriano
Nekad sjajni napadač milanskog Intera Adriano Leite Ribeiro (30) trenutno je bez kluba nakon što mu je otpusnicu sredinom ovog mjeseca uručio Corinthians.

Iako mu je ugovor istjecao u junu ove godine, klub mu je odlučio i ranije pokazati izlaz. Otkad je u martu prošle godine došao iz Rome, kontroverzni se napadač borio s povredama i viškom kilograma. Klub ga je, stoga, prije nekoliko sedmica podvrgao strogoj dijeti, ali ni to očito nije dalo nikakve rezultate.

Sada bivši igrač Fiorentine, Parme i Flamenga traži novi klub, a zanimljivu je ponudu dobio iz Atletico Mineira. Naime, nakon što je predsjednik kluba iz Belo Horizontea Alexandre Kalil pokazao interes za dovođenjem Adriana, istovremeno se oglasio i lokalni noćni klub Santtorini i dodatno začinio stvari ponudivši brazilskom napadaču VIP sobu, besplatno osiguranje i tri privatna konobara ako potpiše za Atletico Mineiro.

Budući je Adriano posljednjih godina više povezan s burnim noćnim životom i izlascima, nego s nogometom, ovakva bi ponuda lako mogla pasti na plodno tlo.