Rafael Benitez
0

"Nisam očekivao toliko problema u Interu"

FENA
Rafael Benitez (Foto: AP)
Rafael Benitez (Foto: AP)
Trener milanskog Intera Rafael Benitez izjavio je da nije očekivao toliko problema nakon što je na klupi tog kluba naslijedio Josea Mourinha, čovjeka koji je italijanskom timu u prošloj sezoni donio tri trofeja.

"Ne, nisam očekivao toliko problema na početku rada u klubu koji je osvojio sve u prošloj sezoni. Igrači dobro rade, ali i dalje postoje poteškoće", kazao je bivši menadžer Liverpoola uoči današnjeg susreta s Lecceom.

Inter je u Ligi prvaka poražen od Tottenhama, nakon čega je uslijedio razočaravajući domaći remi s Brescijom.

Benitez se suočava i s problemima zbog povreda nekoliko ključnih igrača - golmana Julia Cesara, braniča Maicona i Waltera Samuela te veznjaka Thiaga Motte, Estebana Cambiassa i Wesleya Sneijdera.

Inter zaostaje dva boda za vodećim Laziom, a ima bod prednosti nad gradskim rivalom AC Milanom koji je također kandidat za titulu.

"Moramo u ovoj godini osigurati što bolju poziciju, a u januarskom prijelaznom roku pokušati dovesti prava pojačanja", izjavio je Benitez, koji nije želio govoriti o predstojećem derbiju s Milanom u nedjelju.

"Najvažniji meč je onaj koji slijedi. Moramo pobijediti Lecce, a nakon toga ćemo misliti o derbiju", kazao je trener Intera.