Dejan Savičević
0

"Nisam baš uvijek shvatao Capella"

Totalsport
Dejan Savičević
Dejan Savičević
Dejan Savičević, 44-godišnji predsjednik crnogorskog nogometnog saveza, ovih dana uživa u rezultatima svoje reprezentacije.

U tri kvalifikacijske utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo Crna Gora upisala je tri pobjede od 1-0. Minimalno su na svom terenu svladali Wales i Švicarsku, dok su bili bolji i od Bugarske u gostima.

Prepuni samopouzdanja nogometaši koje vodi hrvatski trener Zlatko Kranjčar odlaze na Otok gdje će u utorak na Wembleyju igrati protiv prvog favorita grupe - Engleske.

Dana dok je igrao u Milanu, te pritom briljirao, a vodio ga Fabio Capello, današnji selektor Engleske, sjetio se Dejan Savičević.

"Ipak jedva čekam dolazak u London, da pozdravim svog nekadašnjeg šefa, makar nije uvijek blistalo u našem odnosu. Naprotiv...", rekao je Savičević i nastavio:

"Obožavali su me navijači Milana, predsjednik Berlusconi mi je govorio da me voli kao sina, no imao sam utisak da me Capello baš namjerno nije stavljao u nekim utakmicama na travnjak. Često sam u jednom periodu grijao klupu, a nisam znao odgovor zašto. I nisam shvatao njegov takav stav. No, razgovarali smo nakon toga o svemu tome i ništa ne zamjeram Capellu", završio je Savičević.