Kod poznatog majstora
427

Nick Salihamidžić je veliki ljubitelj tetovaža, pohvalio se novom na prsima

H. H.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nick Salihamidžić (20), mladi bh. nogometaš i sin proslavljenog bh. reprezentativca Hasana Salihamidžića, veliki je ljubitelj tetovaža, a novom se pohvalio na Instagramu.
Naime, on je na storyju postavio nekoliko fotografija i zahvalio se poznatom njemačkom tattoo majstoru Heinrichu Liederu, a i sam vlasnik tattoo studija je podijelio snimak i fotografije na svom profilu uz zahvalnost Salihamidžiću na ukazanom povjerenju.

Inače, Salihamidžić (20) je nakon okončanja sezone uživao na odmoru u Grčkoj sa svojom djevojkom, a par je na društvenim mrežama podijelio niz fotografija tokom trenutaka opuštanja.

Nick je posljednju polusezonu proveo u italijanskom drugoligašu Cosenzi na posudbi iz Bayerna i nije zabilježio nijedan nastup, a za sada nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Podsjetimo, ovaj nogometaš nedavno je debitovao u dresu malde reprezentacije BiH u u prijateljskom susretu protiv selekcije Kine (2:0), a u igru je ušao u drugom poluvremenu.

Salihamidžić se nije našao na spisku selektora mlade reprezentacije BiH Igora Jankovića za predstojeći prijateljski susret protiv Turske u Istanbulu koji je na programu 20. juna.