|

Neymarov trener: Najbolja opcija bila bi Barcelona

Neymarov trener: Najbolja opcija bila bi Barcelona
6
T
Totalsport
11.12.2012. u 20:42
6
komentara
6

dijeljenja
Neymarov trener: Najbolja opcija bila bi Barcelona Neymar (Foto: Arhiv/AFP)
Trener najboljeg mladog nogometaša svijeta i brazilskog kluba Santosa, Muricy Ramalho, zasigurno će svojom izjavom pokrenuti novu lavinu spekulacija u kojem će klubu Neymar nastaviti svoju karijeru i, što je još bitnije, - kada.
"Neymar je trenutno četvrti ili peti najbolji igrač svijeta. No, nakon Svjetskog prvenstva 2014. godine bit će u samom vrhu, ako ne i najbolji. Vidjeti Neymara i Messija zajedno u Barceloni bila bi najljepša stvar u nogometu ikad viđena", rekao je Ramalho.

"Barcelona je jako slična nama. Voli 'igrati' nogomet i smatram da bi za Neymara najbolja opcija bila prelazak u Kataloniju. Real igra sasvim drugačiji tip nogometa i tamo se ne bi najbolje uklopio", veli trener Santosa, koji i dalje tvrdi da će svijet morati pričekati dolazak Neymara u Europu još barem godinu i pol dana.

"Neymarov put u Evropu uslijedit će nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine. Morat će pažljivo odabrati za koji će klub igrati, a po meni je, ponavljam, najbolja opcija Barcelona", zaključio je.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...