Nogomet
0

Neymar: Sretan sam i počašćen što poznajem Messija

Totalsport
Foto: EPA
Foto: EPA
Barcelonine zvijezde Neymar i Lionel Messi na Svjetsko prvenstvo odlaze s ciljem osvajanja naslova prvaka, a kako Messi vjeruje da bi mogao napokon podići trofej, isto vjeruje i Neymar.

Brazilska zvijezda nada se finalu protiv Argentine i pobjedi u tom susretu. U svlačionici Barcelone već je o takvom raspletu razgovarao s Lionelom Messijem koji, naravno, vjeruje u drugačiji ishod.

"Ukoliko se sastanemo, jednako kao i Lionel, pokušat ću igrati najbolje što mogu i nakon meča ćemo se zagrliti. To je sigurno, sve ostalo je otvoreno. Imali smo u svlačionici razgovor o tome i poručio sam mu da ćemo pobijediti ukoliko se nađemo u finalu. Stvarno sam počašćen i sretan što poznajem takvog igrača", rekao je Neymar.

Neymar se ne opterećuje protivnicima na Svjetskom prvenstvu i potpuno je koncentriran na to da odigra najbolje što može.

"Danas protivnici znaju sve jedni o drugima. Jednako kao što mi dobro poznajemo sve potencijalne protivnike, poznaju i oni nas. Sve što možemo i trebamo je dati sve od sebe i samo tako možemo biti najbolji. Od prvog susreta s Hrvatskom moramo biti najbolji i uhvatiti pravi ritam", dodaje Brazilac.

Opasan protivnik u borbi za naslov prvaka svijeta bit će Španija, branitelj naslov.

"Španija brani titulu i osvojila je posljednja dva evropska prvenstva. Nema potrebe posebno napominjati kako će u Brazil doputovati savršeno pripremljena da bi obranila naslov. Međutim, nećemo se predati, mi ćemo također biti spremni ostvariti svoje snove."