Novi skandal Brazilca
46

Neymar prevario trudnu djevojku pa sve javno priznao: Naša ljubav prema djetetu će pobijediti

N. K.
Neymar i Bruna Biancardi (Foto: Instagram)
Neymar i Bruna Biancardi (Foto: Instagram)
Brazilski nogometaš Neymar je prevario svoju trudnu djevojku Brunu Biancardi, a onda se na društvenim mrežama zbog toga izvinjavao.
Iako niko od medija nije prenio informaciju o njegovoj prevari, on se sam oglasio i to priznao javno.

"Radim ovo zbog vas dvoje i zbog naše porodice. Opravdavam ono što ne može da se opravda. Nisam morao, ali ste mi vi potrebni u našem životu. Vidio sam koliko si patila zbog svega ovoga i koliko želiš da budeš uz mene i koliko ja želim biti uz tebe. Pogriješio sam. Usuđujem se reći da pravim greške svakog dana, na terenu i van njega, ali greške u mom privatnom životu rješavam kod kuće, u privatnosti, sa svojim prijateljima i porodicom", napisao je Neymar na Instagramu pa dodao:

"Sve ovo došlo je do ljudi koji su posebni u mom životu. Do žene o kojoj sam sanjao da će biti uz mene, majku mog djeteta. Bio je ovo udarac i za tvoju porodicu, koja je sada i moja porodica. Došlo je do povrede intime u tako posebnom momentu kao što je majčinstvo. Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osjećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno."

Uz esej na svom profilu objavio je i zajedničku fotografiju, a na kraju objave ponovo se obratio Bruni.

"Ne mogu da zamislim sebe bez tebe, ne znam da li će ovo donijeti rezultat, ali danas želim da budeš sigurna da hoću probati. Naš cilj će prevagnuti, naša ljubav prema djetetu će pobijediti, naša ljubav koju imamo jedno prema drugom će nas ojačati. Zauvijek mi. Volim te", zaključio je Neymar.

Inače, njegov otac mu je u komentarima čestitao, ali ubrzo nakon toga je stiglo opravdanje da nije pročitao objavu do kraja te da je mislio kako je u pitanju saopštenje o vjenčanju.