Nogomet
0

Neymar odbacio ponudu Chelseaja

Totalsport
Neymar (Foto: Reuters)
Neymar (Foto: Reuters)
Svoju tinejdžersku zvijezdu i brazilskog nogometnog reprezentativca Neymara, za kojim interes ponajprije iskazuje Chelsea, Santos je vezao novim, petogodišnjim ugovorom.

Interes aktuelnog engleskog prvaka bio je toliko jak da su se u brobu za Neymarov ostanak u domovini uključili Pele i brazilski selektor Mano Menezes savjetovavši 18-godišnjeg reprezentativca na ostanak. Savjeti su u konačnici i urodili plodom i odluka o ostanku je donesena.

"Zadnja je uvijek igračeva. Znam da je moj otac osoba koja će mi uvijek željeti ono najbolje i nakon razgovora s njim odlučio sam ostati. Novac ne donosi sreću, a ja sam sretan što sam ovdje i sretan i dalje namjeravam biti", kazao je Neymar.

Novac koji brazilski tinejdžer spominje odnosi se na 55.000 funti sedmično koliko su mu, pisali su svjetski mediji, nudili u Londonu. Ipak, navodno je slične brojke dobio i za svoj ostanak.

"Nije bilo lako za odlučiti se, ali Bog nam je dao mudrost i snagu donošenja odluka. Sada je došlo vrijeme da svoje misli okrenem samo Santosu s kojim želim nizati naslove", dodao je mladi napadač.