Nogomet
0

VIDEO / Neymar i otac zbijali šale na revijalnoj utakmici u Salvadoru

Totalsport
Poznati brazilski nogometaši odigrali su prijateljsku humanitarnu utakmicu u brazilskom gradu Salvadoru uoči božićnog vikenda.

Na stadionu Pituazu u Saveznoj državi Bahiji ekipa Neymarovih prijatelja pobijedila je sastav aktivnih i umirovljenih zvijezda domaće ekipe 6-4. Golove za pobjedničku ekipu postigli su penzionisani napadač Washington (hat-trick), Neymar, Wagner Love i jedna od najboljih svjetskih nogometašica Marta, koja je u igru ušla tokom drugog poluvremena.

Osim što su lokalnu publiku zabavljali beskonačnim žonglerskim trikovima, nogometaši na travnjaku pripremili su i poseban skeč. Glavnu ulogu u njemu odigrao je Neymarov otac, inače napadač suparničke ekipe.

Početkom drugog poluvremena, nespretni Neymar senior se spotaknuo u jednoj izglednoj prilici propustivši uštopati loptu, što su igrači obiju ekipa iskoristili za spontani skeč. S klupe su pozvali ljekarsku pomoć i vozilo za prijevoz povrijeđenih.

Iako tati nije bilo ništa, 19-godišnji ga je napadač Santosa i brazilske reprezentacije, skupa sa saigračima, među kojima je bio i Milanov profesionalac Robinho, utrpao na vozilo, pritom ga ljuljajući na nosilima, te ga provozao uz aut-liniju.

Nakon kraćeg glupiranja, svi su se akteri, među kojima otac i sin Neymar, kao i Robinho, vratili igranju nogometa.