Mišići na sve strane
63

Nevjerovatna genetika porodice Zidane: Skinuli se na plaži i pokazali isklesana tijela

D. P.
Zinedine sa suprugom Veronique i sinovima (Foto: Instagram)
Zinedine sa suprugom Veronique i sinovima (Foto: Instagram)
Luca Zidane, jedan od sinova legendarnog nogometaša Zinedinea Zidanea, podijelio je na Instagramu fotografiju porodice s odmora na kojoj se vidi kako su svi u kući u nevjerovatnoj fizičkoj formi.

Kao i svake godine, porodica Zidane iskoristi nekoliko dana kako bi odmorili na suncu i plaži, a ovoga puta na programu su bili kupanje i vožnja čamcem.

Luca Zidane je podijelio fotografiju cijele porodice, a ona je vrlo brzo postala viralna na društvenim mrežama. Razlog je evidentan i na prvi pogled, a to je zavidna fizička forma u kojoj se nalazi cijela porodica.

S legendarnim Zinedineom Zidaneom, koji je i dalje u sjajnoj formi, nalaze se njegova supruga Veronique te četiri sina Enzo (28), Luca (25), Theo (21) i Elyaz (17).

Mnogi korisnici Instagrama u komentarima su primijetili zajedničke karakteristike porodice Zidane, a to je da svi članovi "tima" imaju zavidne trbušne mišiće. Zaista je to tako pa čak i 51-godišnji Zinedine djeluje kao da nema ni grama masti više od onoga na što nas je navikao tokom igračke karijere.

Inače, Zinedine Zidane je slobodan na tržištu od ljeta 2021. godine kada je napustio klupu madridskog Reala.