Nakon svađe sa Slovencem
35

Neutješni italijanski nogometaš zaplakao na terenu: Kakve veze moja mama ima s tim?

H. H.
Meggiorinija je zagrlio protivnički defanzivac Lucioni (Foto: Screenshot)
Meggiorinija je zagrlio protivnički defanzivac Lucioni (Foto: Screenshot)
Lecce je u zaostalom meču 18. kola italijanske Serije B pobijedio Vicenzu na svom terenu 2:1, ali više od same igre i rezultata pažnju je privukao nesvakidašnji detalj kada je gostujući igrač Riccardo Meggiorini zaplakao na terenu.

Kraj utakmice je bio veoma žestok, u nadoknadi je došlo do gužve na sredini terena u kojima su učestvovali igrači oba tima.

U jednom trenutku kamere su snimile napadača Vincenze Riccarda Meggiorinija (36) kako plače nakon svađe sa slovenskim igračem i članom Leccea Žanom Majerom (29).

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Kako je otkriveno u italijanskim medijima, Slovenac je bio veoma drzak i opsovao mu je mrtvu majku što je žestoko pogodilo Meggiorinija.

"Kakve veze moja mama ima s tim? Pokaži poštovanje", rekao je Meggiorini, čije su se riječi mogle pročitati i sa usana u kadrovima koji su prikazani na TV-u.

Neutješnog Meggiorinija je zagrlio protivnički defanzivac Lucioni, koji je pokušao da ga oraspoloži, a po završetku meča Riccardo Meggiorini i Žan Majer su se pomirili, nakon što se Slovenac izvinio.