Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto je kontoverzna,zar ne postoji H-B od prije 92.,kakve su vam to frustracije i mržnja,poslušaj pjesmu i nađi nešto mrzilačko i "fašistoidno",..termin Herceg-Bosna postoji od prije 100 godina i šta je sporno,..ne kaže niti "republika" niti "zajednica",koliko samo mrzite da ne možete razlikovati slona od miša,..jadna gomilo nesklada,..
@lynardskynard grok.grok.
Muslimani i ovaj portal bi crkli da bar jednom dnevno ne popljuju Hrvatsku i onda se cude sto ih niko ne voli
Čavoglave. ZDS
Ebase ga ercegovci- Neuera
svakog fasistu treba dobro kazniti,pa novim fasistima nece biti naumi da bilo sta radi ili govori sto nije uredu
Herceg-Bosno srce pooooonoooooosnooo 🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎶🎶🎵🎵🎵🎵
Ma sta to fali Tompsonovijem pjesmama?
Hrvati u BIH koji samo gledaju na Hrvatsku su kao Djeca koja gledaju Porniće, d*kaju svaki Dan a u stvarnom životu rijetko šta po*ebu.
Kakvi naslovi....kontroverznu pjesmu, brisem aplikaciju jebite si mater
Možete samo pljuvati i iskaljivati se po netu. Nas zaboli za vas, patite jadnici :-)
Neuer je slabo disciplinovan ako pokupi koronu zapamtiće hercegbosno srce ponosno.
Ovde bi poenta trebala biti da je Neuer legenda i vrlo prost čovjek a ne šta se pjeva, ali nažalost otrovani smo otrovani za vijekove i neka nam je bog na pomoći svima jer sa ovakvim razmišljanjem nikad nam neće biti napredka
Zar i ti, sine Brute?
Briga o tudjem zivotu kad svojega nemas. Klasicni zivot sirotinje. Sirotan da ima para za otici na more sad bi pricao kako je njemu bilo, ne bi gledao druge i ne bi pljuvao sta drugi rade. Sva mrznja je u nedostatku novca i lijecenju kompleksa. Logicno da mi smeta sta on radi na moru ako sam ja kod kuce, pa makar on pecao ribu za mene.
Jel ovo Seselj u bijeloj kosulji x○
Sva srića da virtualni ratnici iza tastature lako padaju u mrižu hrvatske. Kad na granici bude, " tornjajte se nazad" , nemojte oponašati miševe cvileći.
Bosna je drkotina ka i ovi komentari bezube i polukrezave nacije