Pred važnu utakmicu
39

Nesvakidašnja situacija u Srbiji, Dudić zbog suludog ugovora ostao bez igrača: Za mene to nije normalno

H. H.
Feđa Dudić (Foto: FK Radnički Kragujevac)
Feđa Dudić (Foto: FK Radnički Kragujevac)
Trener Radničkog iz Kragujevca Feđa Dudić uoči utakmice 31. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog našao se u nezavidnoj situaciji s obzirom da ne može računati na jednog od najboljih igrača Milutina Vidosavljevića.

I to vjerovatno ne bi bilo toliko čudo da u pozadini nije bizaran i pomalo sulud detalj ugovora zbog kojeg ne može nastupiti.

Naime, Milutin Vidosavljević ne može igrati jer je prilikom njegovog prelaska u Radnički u klauzulu ugovora stavljeno da ne može igrati protiv svoga bivšeg kluba, iako se ne radi o posudbi.

"Adžić nam ima četiri žuta kartona, a neće igrati ni Vidosavljević. Ima taj ugovor kakav ima, ne može da igra protiv Čukaričkog. Za mene je suludo, on nije igrač na pozajmici, ali je tad moralo tako da se napravi i nikako drugačije. Falit će, sigurno, ali držaćemo se dogovora. Iznosim samo svoje mišljenje, za mene to nije normalno da se tako realizovalo", rekao je Feđa Dudić u najavi utakmice.

Utakmica Radnički - Čukarički igra se u subotu od 14 sati, a Kragujevčani nakon plasmana u polufinale Kupa Srbije žele nastaviti borbu za Evropu i kroz prvenstvo.

Tabela: