Oduševljen atmosferom
0

Nermin Zolotić: Željezničar ima jaku ekipu

Sarajevo-x.com
Zolotić s ekipom (Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com)
Zolotić s ekipom (Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com)
Igrač FK Željezničar Nermin Zolotić bi naredne sezone mogao biti jedno od otkrovenja sezone. Veznjak koji dolazi iz omladinskog pogona tima sa Grbavice nastavlja svoju karijeru stopama Džeke, Štilića, Cocalića, Šehića.

Da menadžer Željezničara Amar Osim ozbiljno računa na njega pokazuje i činjenica da je mladi Zolotić nastupio u svim prijateljskim susretima u Moravskim Toplicama.

"Za sada je sve savršeno. Odlično se radi, imamo vrhunske uslove za treniranje, igramo jake utakmice i bilježimo dobre rezultate. Imam samo riječi hvale za sve, kao i za atmosferu. Sve je za čistu desetku", istakao je Zolotić za FK Zeljeznicar.com.

Igrački kadar "plavih" dosta je izmijenjen u odnosu na prošlu sezonu. Novopridošli igrači za sada pokazuju da bi mogli biti prava pojačanja za narednu sezonu.

"Svi su se odlično uklopili, kao da smo godinama zajedno. Imamo jaku ekipu i velike ambicije u narednoj sezoni. Nadam se da ćemo to istaći već u prvim utakmicama", prokomentarisao je mladi veznjak pred kojim je svijetla budućnost.