Još uvijek ništa konkretno
140

Nemanja Bilbija: Bilo je kontakta sa čelnicima Sarajeva

Piše: Dalibor Bošnjak
Nemanja Bilbija
Nemanja Bilbija
Bivši igrač banjalučkog Borca i kapiten mlade reprezentacije BiH te sadašnji član Vojvodine, Nemanja Bilbija, u posljednje vrijeme se povezuje sa FK Sarajevo, posebno nakon ranije najavljene izmjene igračkog kadra ekipe sa Koševa.

Čelnici FK Sarajevo su po završetku jesenjeg dijela BHT Premijer lige najavili odlazak nekoliko igrača iz ekipe, ali su se pojavile i informacije o mogućim pojačanjima. Jedan od igrača koji se spominje u tom kontekstu je i Nemanja Bilbija. Za portal Klix.ba je ovaj mladi igrač potvrdio da je bilo kontakta njegovog menadžera i zvaničnika FK Sarajevo.

"Menadžer mi je rekao da su ga kontaktirali čelnici iz Sarajeva koji su zainteresovani za moje usluge, no, zasad nema ništa konkretno. Ja sam igrač Vojvodine i imam ugovor s ovim klubom. Šta će biti od svega, ostaje da se vidi. Sarajevo je definitivno veliki klub o kojem mogu govoriti samo pozitivne stvari", izjavio je Bilbija.

Ekipi koju vodi Dragan Jović će definitivno trebati pojačanja ukoliko u bordo taboru žele osvojiti titulu prvaka BiH, a dovođenje kvalitetnog mladog napadača poput Nemanje Bilbije bi zasigurno bilo pokazatelj ozbiljnosti i namjere da se to i ostvari.