Mladi napadač
95

Nedim Hadžić: Sretan sam zbog nastupa na Koševu, borit ću se za svoje mjesto u ekipi

Klix.ba
Nedim Hadžić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Nedim Hadžić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Nogometaši Sarajeva poraženi su u prvom kolu nove premijerligaške sezone od Zrinjskog na Koševu, a ono što se može smatrati pozitivnim jesu prve minute talentovanog napadača Nedima Hadžića, koji je nakon ulaska u igru sredinom drugog poluvremena ostavio jako dobar utisak.

"Presretan sam što sam prvi put nastupio pred našim navijačima na Koševu. Na kraju ostaje veliki žal zbog poraza u prvoj utakmici, ali sam siguran da ćemo u nastavku prvenstva igrati puno bolje. Od prvog dana, stručni štab i ostatak igrača su me odlično prihvatili i brzo sam se uklopio u ekipu. Zahvalan sam svima na jako dobrom prijemu i odnosu. Na meni je da radim maksimalno na svakom treningu i da se borim za svoje mjesto u ekipi", izjavio je Hadžić.

Prvotimac Sarajeva se osvrnuo i na predstojeću ligašku utakmicu protiv Čelika, koja je na rasporedu u nedjelju, 30. jula.

"Moramo se dobro spremiti za predstojeću utakmicu protiv Čelika. Iskoristit ćemo dane do utakmice vjerujem jako dobro. U svakoj utakmici idemo na pobjedu i nakon poraza u prvom kolu, u Zenici želimo doći do tri boda. Nadam se da ćemo sa pobjedom okončati gostovanje Čeliku", zaključio je Hadžić.