Emmanuel Adebayor
0

VIDEO / "Ne znam zbog čega bi me trebali kazniti"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Togoanski napadač Manchester Cityja Emmanuel Adebayor ne shvata zbog čega je suočen s mogućom kaznom od šest utakmica neigranja nakon ligaškog susreta protiv Arsenala.

City je slavio u susretu 5. kola Premier lige 4-2, a dvoboj je dobio nastavak kroz ponašanje napadača koji je ovog ljeta prešao u City upravo iz londonske momčadi u transferu vrijednom 25 miliona eura.

Adebayor je postigao i pogodak na tom susretu, a proslavio ga je sprintom duž cijelog igrališta i jasnom provokacijom svojih bivših navijača. Ni oni njemu nisu ostali dužni, pa su mu odgovorili bacanjem predmeta u njegovom smjeru uslijed čega je i jedan zaštitar završio u bolnici.

  • Ne znam šta sam loše učinio da bi me se trebalo kažnjavati. Od kluba nisam čuo da me traži niti policija, ni Engleski nogometni savez (FA), tek da je jedan zaštitar povrijeđen zbog čega žalim.

  • Trčanje prema Arsenalovim navijačima nije bio pametan potez, ali provocirali su me cijelo vrijeme utakmice. Nisam imao u planu tako reagirati, uostalom nisam niti znao da ću postići pogodak - kazao je Adebayor.