Miralem Pjanić
0

"Ne znam što bih rekao osim da smo razočarani"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Prije no što se Bordeaux prošle sezone okitio naslovom francuskih nogometnih prvaka Lyon je bio sedmerostruki uzastopni osvajač Le Championnata.

Ove sezone Bordeaux najbolje prolazi kroz zamke prvenstva dok su nogometaši Lyona počeli posustajati o čemu svjedoči tek jedna pobjeda u posljednjih osam utakmica. Trinaest bodova zaostatka za vodećim braniteljima naslova (43-30) nakon devetnaest odigranih utakmica nije malo za ekipu koja je u sezonu ušla s mnogo većim ambicijama od borbe za jedno od mjesta koje vodi u europska natjecanja.

Posljednji poraz Lyon je pretrpio u srijedu od Montpelliera, a bilo je 2:1. Jedini pogodak domaćina na utakmici potpisao je Gomis u 82. minuti nakon kornera kojeg je izveo Miralem Pjanić (ušao u 61.), no već dvije minute kasnije neometani Marveaux postigao je gol vrijedan tri boda.

Što se događa s timom u osvrtu na tu utakmicu pokušao je odgonetnuti bh. veznjak.

"Šteta je i frustrirajuće je bilo izgubiti ovu utakmicu. Ne znam što bih rekao, svi smo razočarani. Morat ćemo se u januaru vratiti jači i dati sve od sebe, moramo se posložiti", kazao je Pjanić.