Red Army Mostar
0

"Ne rušite nam snove"

Sarajevo-x.com
Nakon novih neočekivanih prevrata i događanja u našem klubu, Udruženje građana – Klub navijača Red Army Mostar osjeća potrebu da se obrati javnosti putem saopštenja.Naime, od kada je na klupu F.K. Velež sjeo Abdulah Ibraković, Klub pravi najbolje rezultate u posljednjih petnaest godina, ali čini se da ni to nije dovoljan razlog da neki, zbog vlastitih primitivnih interesa, podmeću klipove i čine sve da otežaju ili onemoguće posao svim onim koji Veležu žele dobro, stoji u saopštenju navijača Veleža.

"Želimo poručiti da u potpunosti podržavamo plan i program rada trenera Ibrakovića, koji je Veležu do sada donio rezultate, a koji zahtjeva visoke ciljeve i dugoročne planove, što Velež i zaslužuje. U godini koja je pred nama želimo da pod trenerskom palicom Abdulaha Ibrakovića nastavimo nizati uspjehe, a nikako ne želimo gledati scenario u kojem su rasipanje igrača i bodova glavna tema", rekli su pripadnici navijačke skupni Red Army iz Mostara.

"Svi oni koji misle da F.K. Velež ne treba ići putem kojim sada ide, nego na prvo mjesto stavljaju svoje interese i ego, poručujemo da su neprijatelji kluba i da smo spremni s njima se obračunati", kategorični su navijači mostarskog prvoligaša.

Oni su rekli da je do sada Velež napravio mnogo kada su u pitanju rezultati i organizacija, pa ovim saopštenjem žele ujedno i pozdraviti i podržati dosadašnji rad F.K. Velež, ali su uvjereni da njihov klub može još i mnogo više, i zato neće dopustiti da ga neko u tome spriječi, poručili su iz Red Armyja.

"Mi se ovim ne stavljamo ni na čiju stranu, ne biramo stranke niti ljude - mi samo biramo stabilan i snažan Velež. Do konačnog cilja!", naveli su u saoštenju.