Ferguson upozorio Ronalda
0

'Ne može uvijek sve biti po tvome'

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Sir Alex Ferguson, menadžer aktualnog europskog i engleskog prvaka Manchester Uniteda, lansirao je upozorenje svom najboljem nogometašu Cristianu Ronaldu.

Portugalski as je ove godine u brojnim navratima pokazao nervozu, te se žalio na sudačke odluke koje su po njegovom mišljenju suđene na njegovu štetu. Uz to, Ronaldo je posljednjih nekoliko utakmica olako gubio lopte na sredini terena, što je kasnije rezultiralo primljenim pogocima.

'Nikako ne prihvaćam da Ronaldo olako gubi lopte na sredini terena i moram s njim porazgovarati o tome. Ne prihvaćam to od nijednog igrača. Ronaldo uvijek osjeća kako ga suci ne štite dovoljno, a ja mislim da je u nekim slučajevima u pravu, a u nekima nije', rekao je Ferguson i dodao:

'Teško je igraču koji želi zabaviti publiku da se ne događa sve onako kako je on zamislio. Ali ne može uvijek sve biti kako netko to zamisli. On to shvata, ali ga uzrujava kada smatra da ga suci oštećuju. Moram ga podsjetiti da u situacijama kada suci ne dosude faul u njegovu korist, da se ne predaje i ne diže ruke u znak protesta, već nastavi s igrom', zaključio je škotski stručnjak.