Harry Redknapp
0

"Ne idem iz Spursa, kladionice samo traže publicitet"

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Pojedine kladioničarske kuće u petak su prilično jasno dale naslutiti da će Harry Redknapp uskoro napustiti Tottenhamovu klupu. Koeficijent na to s 50 je pao na mizernih 1.25.

I to unatoč tome što Spursi uživaju u najboljem startu sezone u posljednjih 50 godina. Redknapp, pak, odbija svaku pomisao na napuštanje klupe, te inzistira na tome da je njegov odnos s vlasnikom kluba Danielom Levyjem izuzetno dobar.

  • Ko je započeo tu glupost i zašto? Na to nemam odgovor, samo znam da se takve stvari konstantno događaju u našoj profesiji. Kada vam ide dobro, netko to pokušava minirati. Da nešto nije u redu, ne bih ovdje sjedio i tvrdio suprotno. Sve ovo je hrpa ludosti, meni je ovdje sjajno, stvorio sam dobru atmosferu na treninzima i ljudi hodaju s osmjesima na licima. Niti šef ne želi da napustim klupu, to je sigurno - kazao je Redknapp.

  • Neko je negdje započeo tu glasinu. Ne smatram da je do toga došlo zbog zavisti, možda kladionice žele malo publiciteta - zaključio je.

Tottenham s pet pobjeda i dva poraza trenuno zauzima četvrto mjesto ljestvice Premiershipa. Bolji od njih samo su Manchester United, Chelsea i Liverpool.