Navijači opet na stadionu
14

Navijačima u Mostaru dozvoljen dolazak na prijateljsku utakmicu Zrinjskog i Posušja

K. H.
Foto: H. M./Klix.ba
Foto: H. M./Klix.ba
Prijateljski susret između HŠK Zrinjski i HŠK Posušje koji se igra u subotu na stadionu Pod Bijelim brijegom će biti otvoren za dolazak navijača, što je ujedno i jedan od prvih sportskih događaja u našoj državi na kojem će publika imati pravo prisustva.

Susret pomenutih timova igra se u subotu s početkom u 20:00 sati, a Posušje je na svom Facebook profilu potvrdilo da će navijači imati pravo dolaska na stadion.

"Tribine stadiona Pod Bijelim Brijegom za sutrašnju utakmicu između HŠK Zrinjski Mostar i HŠK Posušje su otvorene za sve navijače. Dragi navijači vidimo se sutra na stadionu Pod Bijelim Brijegom", poručili su iz kluba.

[FBPOST]https://www.facebook.com/hskposusje1950/photos/a.240080436054502/3302686546460527/[/FBPOST]

Ovo je jedan od prvih sportskih događaja u našoj državi na kojem će navijači imati pravo prisustva, a ranije su se na preporuku nadležnih instituacija većina prijateljskih utakmica igrala bez prisustva navijača. Također, meč između Širokog Brijega i Veleža igrao se uz prisustvo publike.

Premijer liga BiH počinje 1. augusta, odnosno narednog vikenda, a još uvijek nije poznato da li će navijači imati pravo dolaska na stadion.