Neugodni komentari
246

Navijači Zrinjskog bijesni zbog dolaska Ivana Lendrića

N. K.
Ivan Lendrić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Ivan Lendrić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Hrvatski napadač Ivan Lendrić (27) danas je potpisao za Zrinjski, ali među navijačima mostarske ekipe nije najbolje prihvaćen jer je kao igrač Željezničara davao negativne komentare o navijačima i novom klubu.

Na Facebook objavi zvanične stranice Plemića može se naći niz neugodnih komentara koji najbolje oslikavaju mišljenje navijača o svom novom napadaču.

"Žalosno. Javno nas je popljuvao, ismijavao nas. Ma fuj. Pa imamo li mi imalo dostojanstva. Smradu jedan. Možeš dati sto golova, možeš nas odvesti korak dalje u Evropi, ali uvijek ćeš ostati jedan mali smrad koji je prodao svoj narod.", "Kome si srednji prst pokazivao, mamu ti j*bem?", "Koliko košta obraz Ivane?", "Mrš iz Zrinjskog", "Smećar ko i ovaj što ga doveo", samo su neki od komentara navijača Zrinjskog.

Podsjetimo, Zrinjski je danas zvanično potvrdio angažman Lendrića, koji je već nosio dres Mostaraca u sezoni 2010/11., a u klub stiže iz rumunskog Hermannstadta.

U Mostaru bi trebao ostati iduće dvije godine, dok je do sada u karijeri nastupao za splitski Hajduk, Zulte Waregem, Lokomotivu, Lens, a u BiH i za Željezničar.