Nogomet
0

Navijači West Broma vrijeđali Longa i rasplakali njegovu kćerkicu

Totalsport
Shane Long
Shane Long
Irski 27-godišnji reprezentativni napadač Shane Long iz Hull Cityja u subotu je zabio gol i iznudio kazneni udarac u ligaškoj pobjedi nad svojim bivšim klubom West Bromwichem 2-0, ali je doživio velike neugodnosti nakon utakmice.

Long je u West Bromwich igrao od ljeta 2011. godine do januara ove godine kada je prešao u Hull City. Protiv bivšeg kluba je odigrao odlično, ali iz respekta prema bivšem klubu i njegovim navijačima nije proslavio gol onako kako bi to učinio protiv bilo kojeg drugog kluba.

Navijači West Bromwicha svejedno su mu nakon utakmice priredili velike neugodnosti. Neki od njih pričekali su Longa na izlazu iz stadiona i vrijeđali ga, iako je napadač bio u društvu svoje kćerkice Teigan koja je briznula u plač zabrinuta za svog tatu. Gostujući navijači priredili su traumu maloj djevojčici dan uoči njezinog četvrtog rođendana, što je putem društvene mreže obznanila Longova supruga Kayleah.

''Neki jadnici su vrijeđali Shanea ispred moje kćerke koja ima 4 godine. Plakala je i bila je vrlo uzrujana i zabrinuta za svog tatu. Mislim da je to odvratno. Hvala Bogu da ja nisam bila tamo'', napisala je Longova supruga.