"Sramotite nas"
30

Navijači Širokog Brijega prozvali čelnike kluba zbog fotografije s Mamićem

Piše: N. K.
Foto: NK Široki Brijeg
Foto: NK Široki Brijeg
Navijači NK Široki Brijeg na svojoj Facebook stranici objavili su saopćenje u kojem kritikuju čelnike kluba zbog objava na zvaničnoj klupskoj Facebook stranici.

Naime, trening ekipe je nedavno posjetio bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić, što najvjernijim navijačima očito nije dobro sjelo.

Također, Škripari nisu zadovoljni ni trodnevnim gostovanjem GNK Dinama iz Zagreba.

"Sramotite nas spuštanjem glave, dopuštajući u proteklom razdoblju da igrate kako neko drugi želi, kako i u kojem trenutku nekom odgovara. Sramotite nas jer ste u zadnje vrijeme dopustili raznoraznim 'mešetarima' da se smucaju oko kluba. Sramotite nas sa katastrofalnom transfer politikom za koju niko ne odgovara. Sramotite nas jer se ne borite za ideale za koje bi trebali. Sramotite nas ne odlaskom na turnir u Vukovar. A bome sramotite nas i s objavama na vašim službenim Facebook stranicama i slikama koje ne dolikuju NK Široki Brijeg. Široki će uvijek ostati drugačiji od svih, mi hoćemo, pitanje je gdje ste vi u svemu tome", poručili su Škripari.

Inače, Široki Brijeg u naredna dva kola Premijer lige BiH dva puta gostuje. Prvo će na megdan Čeliku u Zenici, a potom Radniku u Bijeljini.