Grobari su protiv njega
0

Navijači Partizana brutalno vrijeđali Ognjena Vranješa, upućivali mu užasne povike uz transparent

S. G.
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
U medijima se danas pojavila informacija kako je praktički riješeno pitanje dolaska Ognjena Vranješa u redove Partizana, no navijači beogradskog kluba jasno su dali do znanja šta misle o tom transferu.
"Svi koji Partizan mrze iz dna duše mogu samo k**ac da nam pu*e! Vranješ-Ne može!", pisalo je na transparentu koji su Grobari uputili Ognjenu Vranješu na večerašnjoj utakmici.

Osim toga, skandirali su mu i povicima: "Ne treba nam p... c..." i tako bivšem reprezentativcu BiH poručili kako u ovaj klub nije dobrodošao.

Navodno, detalji angažmana Vranješa su u načelu dogovoreni i prema okvirnom planu ovaj igrač će u Beograd na završne pregovore, preglede i potpis ugovora stići u ponedjeljak, dok bi zvanično predstavljanje trebalo da se dogodi u srijedu ili četvrtak.

Ognjen Vranješ je u svojoj igračkoj karijeri do sada nastupao za Borac, Spartak, Tom Tomsk, Sheriff, Sporting Gijon, Charleroi, Napredak Kruševac, Elazigspor, Hatayaspor, Anderlecht, Gaziantepspor, Krasnodar, AEK i Crvenu zvezdu, zbog čega očigledno nije omiljen kod Grobara.

Za nogometnu reprezentaciju BiH je odigrao 38 utakmica, a iz nacionalne selekcije je izbačen nakon skandala sa tetovažom četničkog vojvode Momčila Đujića.

Inače, Partizan je u večerašnjoj utakmici savladao ekipu Voždovca sa 2:1 i na taj način sezonu okončao na za njih užasnoj četvrtoj poziciji srbijanske Super lige.

Crno bijeli su slavili pogocima Foussenija Diabatea i Queensyja Meinga, da bi počasni gol za goste zabio Teodorović.