Ne zanima ih Napoli
18

Navijači Milana bijesni: Rebić i društvo uoči utakmice ne skidaju pogled s mobitela

K. H.
Foto: Screenshot/Twitter
Foto: Screenshot/Twitter
Navijači italijanskog Milana vrlo su nezadovoljni ponašanjem nogometaša Francka Kessiéa, Lucasa Biglije i Ante Rebića jer ih je sat vremena prije utakmice protiv Napolija kamera snimila kako se dosađuju koristeći mobitel.

U televizijskom programu Sky Sport Italia koja je direktno radila prijenos meča sa San Sira između Milana i Napolija, kamera je u jednom trenutku uoči same utakmice prikazala svlačionicu Rossonera u kojoj su se mogli vidjeti navedeni igrači kako nezainteresovano sjede i tipkaju na mobitel.

Iako je kadar prikazan samo nekoliko sekundi, to je naravno bilo dovoljno navijačima da ga uoče i u veoma brzom roku proširio se društvenim mrežama i izazvao lavinu negativnih komentara, posebno na račun Rebića koji je odigrao jako loše prvo poluvrijeme i već nakon 45 minuta završio je svoj nastup.

Umjesto njega na teren je ušao Kessie, ali ni on nije pokazao ništa, baš kao ni Biglia koji je igrao do 73. minute. Podsjećamo, meč između Milana i Napolija završen je rezultatom 1:1, a asistenciju kod gola Rossonera upisao je bh. reprezentativac Rade Krunić.

Navijači Milana odmah su u komentarima krenuli prozivati Zlatana Ibrahimovića za kojeg su sigurni da bi unio red u svlačionicu Rossonera te da bi igrači njegovim dolaskom puno više poštovali klub za koji igraju.

Milan se trenutno nalazi na 12. poziciji Serije A sa 14 osvojenih bodova i bliži je zoni ispadanja nego mjestu koje vodi u Ligu prvaka, što je bio prvobitni cilj kluba.