Okrvavljenog lica
685

Navijači Hoffenheima priredili sjajnu koreografiju u čast zaboravljenog Zmaja

H. H.
Koreografija navijača Hoffenheima (Foto: Twitter)
Koreografija navijača Hoffenheima (Foto: Twitter)
Najvatreniji navijači Hoffenheima na utakmici protiv Freiburga (0:0) priredili su sjajnu koreografiju u čast zaboravljenog bh. reprezentativca Ermina Bičakčića (32) koji se još uvijek nije u potpunosti oporavio od povrede i neizvjesno je kada će se vratiti na teren.

Zmaj je povrijedio križne ligamente koljena u ligaškom susretu protiv Bayerna prije dvije godine, a vratio se nakon više od 18 mjeseci pred kraj prošle sezone u duelu protiv Borussije M'gladbach.

Ipak, Bičakčić je daleko od prave forme, još uvijek se nije potpuno oporavio i bez nastupa je ove sezone, a poruku podrške su mu pružili navijači Hoffenheima koji cijene njegovu borbu i zalganje u dresu ovog bundesligaša.

"S borbenošću i strašću za klub, danas ćete vi biti pobjednici", pisalo je na paroli uz koreografiju sa Bičakčićevim okrvavljenim licem koje simbolizira njegovu neustrašivost i borbenost.

Štoper rođen u Zvorniku je u Hoffenheim stigao prije sedam godina iz Braunschweiga, a na kraju prošle sezone je potpisao novi jednogodišnji ugovor.