Legenda na čelu kluba
27

Navijači Dinama slave pobjedu koju su čekali 20 godina, okupili su se ispred Maksimira

N. M.
Bad Blue Boysi ispred Maksimira (Foto:  Matija Habljak/Pixsell)
Bad Blue Boysi ispred Maksimira (Foto: Matija Habljak/Pixsell)
Navijači zagrebačkog Dinama Bad Blue Boysi okupili su se danas ispred stadiona Maksimir s transparentima i priredili slavljeničku bakljadu.
Oni danas slave pobjedu na koju su čekali otprilike 20 godina, pošto su dugo vodili borbu protiv nekadašnjeg prvog čovjeka kluba Zdravka Mamića, koji danas kao bjegunac od hrvatskog pravosuđa živi u Bosni i Hercegovini.

Danas su objavljeni rezultati izbora za novo rukovodstvo GNK Dinamo Zagreb, pobjedu je odnio legendarni Velimir Zajec, koji je bio na čelu liste Dinamovo proljeće.

Riječ je o listi koju su podržavali i navijači Dinama pa oni slave jer smatraju da su od danas vratili nazad svoj klub u svoje ruke.

Ispred Maksimira se okupilo na hiljade Bad Blue Boysa, priredili su bakljadu i uz pjesmu proslavili pobjedu Zajeca i njegov dolazak na čelo kluba umjesto Mirka Barišića.

Pojedini navijači odlaze toliko daleko da ovu pobjedu nazivaju najvećom u historiji kluba iz Zagreba, koji je četiri puta bio prvak bivše Jugoslavije.

Kakve godine su ispred Dinama, ostaje da vidimo, a podsjećamo, ekipa je trenutno u borbi za novu titulu prvaka Hrvatske, koju je osvajala u 17 od prethodnih 18 sezona.