{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Navijači Čelika se spremaju za subotnje protestno okupljanje

F
FENA
25.2.2016. u 16:21
1
19
Navijači Čelika se spremaju za subotnje protestno okupljanje
1
Navijači Čelika se spremaju za subotnje protestno okupljanje
Predstavnici neformalne grupe građana "Za Čelik" i Udruženja "Robijaši 1988." prezentirali su plan realizacije protestnog marša pod nazivom "Stop gašenju Čelika", koji će biti održan u subotu, 27. februara na glavnom gradskom trgu.
Ovaj protest ujedinjenih grupa navijača i simpatizera organizira se "za spas jednog od zadnjih građanskih simbola ovog grada", istaknuli su predstavnici NGG "Za Čelik" i "Robijaša", koji su napomenuli da nema nikavih drugih prikrivenih ciljeva, niti političkog obilježja kako im se želi inputirati.

"Neformalna grupa građana za Čelik" već duže vrijeme nastoji da promijeni Statut kluba, kako bi se u njegovom upravljanju dobilo više na transparantnosti, te je pripremila svoj prijedlog za rješenje velikog klupskog problema reprograma poreznog duga.

Promjena u načinu klupskog odlučivanja usvajanjem novog statuta i dogovora oko plaćanja višegodišnjih dugovanja trebali bi biti polazna tačka za rješavanje brojnih nagomilanih problema u Nogometnom klubu Čelik.

Klub već nekoliko mjeseci radi bez upravnog odbora i s brojnim izvršiteljima klupskih funkcija.

Najbrojnija navijačka grupa crveno-crnih "Robijaši 1988" pozvala je svoje članove, sve simpatizere kluba i sugrađane da se pojave na protestu, koji je zakazan za subotu sa početkom "pet do dvanaest".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: