Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10 Usranih Cetnika🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Da je savez normalan, ali na celu sa Vicom nije odmah zestoka kazna klubu i zabrana dolaska navijaca na utakmice bez obzira sto trenutno ne igraju kuci barem do polusezone.
Pamtimo genocid...pamtimo zicu....J***********M MAammuu za Srebrenniiccuu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Policija podržava transparente inače bi reagovala.
Pa šta očekuješ od policije koja je i počinila genocid tzv MUP RS
sve je to ista bagra. samo oluja 2 i rijesena stvar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prosjek IQ-a ove grupacije tamo neđe oko 40 znači ko broj cipela
Da je normalna država utakmica bi bila prekinuta i borac isključen iz premijer lige, dokle god nije tako ovo je neobuzdana divljina
Neandertalci
Hahahah malo vas je pickice
Kome prijete ? Draganu Covicu ? Zoranu Milanovicu ?
Šaka jada i plačenika
Eeee moj Tatar i Begicu nositi ovaj dres i gledati ove cetnicke parole, pa je bih bolan radio u Bingu, al časno i posteno nego njima davao razloga za srecu. Koliki god bili profesionalci ovo veze Sa sportom nema.
Pijana bagra koju Dodik kupi za dva litra šljive rakije
ne zazivajte, bit ce sljedeci put tornado, nece biti traktora...i vas sljedeci klub ce biti sartid iz smedereva...ionako su svi vulturesi iz benkovca i knina...kakav borac kakva bl.
Izbaciti klub iz takmicenja,to je jedino rjesenje
Da li ovo vidi promicatelj europskih vjojednosti, cirilicar Dragan,, promaknem mu svastikinu sestru
Još vas 10 boli OLUJA😂😂
psi koji laju ne ujedaju,
Upravo se B.Novi klimao kao babin zub negdje u septembru, oktobru '95. To ovi slinavci od 20-30 godina ne mogu znati . Inače ne bi zazivali oluju. Ako ne vjeruju meni, mogu pitati svoje starije...
Da se Čović, Dodikov haver ne naljuti