Klix.ba u Lihtenštajnu
54

Navijači BiH se okupljaju na ulicama Vaduza, Zmajevi večeras na "domaćem terenu"

N. K.
Zmajevi će imati veliku podršku na Rheinparku (Foto: Klix.ba)
Navijači nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine počeli su se okupljati na ulicama Vaduza, a reporter portala Klix.ba, koji se nalazi u Lihtenštajnu, zabilježio je djelić atmosfere uoči utakmice.

Nogometne reprezentacije Lihtenštajna i BiH večeras će igrati meč sedmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a bit će to prilika da novi selektor Zmajeva Savo Milošević debituje na klupi BiH pobjedom jer naša selekcija važi za apsolutnog favorita.

Loši rezultati naše reprezentacije u posljednje vrijeme nisu utjecali na to da BiH izgubi podršku navijača, tako da se na ulicama Vaduza od podnevnih sati vidi ko će večeras imati veliku podršku.

Reporter portala Klix.ba je na mjestu događaja i zabilježio je kadrove početka okupljanja navijača BiH. Prema informacijama do kojih je došao portal Klix.ba, stadion Rheinpark je u potpunosti rasprodat i ne treba previše naglašavati ko će imati veću podršku.

Prema našim saznanjima, na stadionu će biti više od 4.000 navijača reprezentacije BiH, a kako stadion prima oko 6.500 navijača, nema dileme da će svih 90 minuta večeras pjesma bh. navijača odjekivati Vaduzom.

Navijači BiH stigli su u Vaduz iz naše zemlje, ali i svih krajeva Evrope u nadi da će se konačno desiti neki preokret te s novim selektorom krenuti trijumfalno u neke bolje dane reprezentacije.

Utakmica Lihtenštajn - BiH igra se s početkom u 20:45 na Rheinpark stadionu, a možete je pratiti u direktnom tekstualnom prijenosu na portalu Klix.ba.