Povrijedio kuk
11

Navijači Arsenala zabrinuti zbog povrede Kolašinca u Estoniji

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Ekipu Arsenala u utakmici osmog kola Premiershipa očekuje gostovanje kod ekipe Watforda, a pred samu utakmicu će biti poznata informacija da li će Sead Kolašinac igrati današnji meč.

Prema pisanju Mirrora, bivši nogometaš Schalkea koji je naljeto kao slobodan igrač stigao u Arsenal, u utakmici protiv Estonije koji je reprezentacija Bosne i Hercegovine slavila rezultatom 2:1 zadobio je manju povredu kuka zbog koje je napustio teren već na poluvremenu.

Takva informacija upalila je alarm u redovima ekipe Arsena Wengera s obzirom da je povredu tokom reprezentativne pauze doživio i Shkodran Mustafi, a Topnicima je u ovom meču prijetko potrebna pobjeda kako bi zadržali priključak za sami vrh.

Mnogi navijači Arsenala nadaju se da će bh. tenk biti spreman za današnju utakmicu, a zanimljivo da je od svih povreda koje Arsene Wenger ima, navijače najviše zabrinula ona Seada Kolašinca jer je on u jako kratkom roku postao miljenik navijača i jako bitan igrač za startnu postavu londonskog kluba.

Njegov saigrač Jack Wilshere nedavno je istakao kako je Kolašinac postao možda i ljubimac navijača, a sve to stekao je maksimalnim trudom koji pokazuje u svakoj utakmici i na svakom treningu.