Snimao se uživo
1

Navijač utrčao na teren i prišao Ronaldu da se fotografiše, ekspresno je izbačen

N. V.
Foto: I. L./Klix.ba
(Foto: I. L./Klix.ba)
Tokom nogometne utakmice između Bosne i Hercegovine i Portugala došlo je do manjeg incidenta kada je navijač utrčao na teren kako bi se fotografisao sa Cristianom Ronaldom, a sve je snimao uživo.
Utakmica se održava u Zenici na Bilinom Polju u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. koje će biti održano u Njemačkoj.

Zmajevi su ugostili ekipu Portugala, a na poluvremenu je rezultat prilično loš po nas (0:5).

S obzirom na popularnost portugalske ekipe i da je kapiten te reprezentacije najpoznatiji nogometaš u svijetu, ogroman broj publike se našao na tribinama Bilinog Polja. Mnogi su pokušavali i doći do Ronalda te fotografisati se s njim.

Jedan od tih je i muškarac koji je u sred utakmice uskočio na teren kako bi se fotografisao s Ronaldom. Osiguranje je brzo reagovalo te je navijač izbačen s terena, ali je on ipak uspio prići Ronaldu. Na jednoj od fotografija s terena naše fotoreporterke vidi se da je navijač snimao uživo dok je prilazio Ronaldu.

Sličan incident se desio na samom početku tekme između BiH i Portugala.

Također, uoči početka utakmice, jedna djevojka je pokušala isto uraditi te je pritrčala Ronaldu dok je izlazio iz hotela, no obezbjeđenje je i tada efikasno reagovalo.