Nogomet
0

Promo / Navijač FK Sarajevo izvodi jedanesterac na derbiju 20. maja

Lutrija BiH će u uzvratnoj utakmici, koja će se odigrati na stadionu Koševo 20. maja, jednom navijaču FK Sarajevo, dati priliku da izvede jedanaesterac i osvoji bonus na svom računu e.novčanika. Svi navijači FK Sarajevo svoje podatake mogu slati od 01.maja a samo jedan navijač FK Sarajevo će imati priliku pucati penal na poluvremenu utakmice.

Ukoliko navijač pogodi sa bijele tačke osvaja BONUS i to uplatu na račun e.novčanika u iznosu 300,00 KM. Ukoliko ne postigne pogodak, BONUS će iznositi 100,00 KM. Ukoliko želiš učestvovati u pucanju penala, potrebno je da se registruješ na stranici e.lutrijabih.ba do 17. maja (12h) i pošalješ podatke (ime, prezime i IBI broj) na e-mail adresu: [email protected].

Lutrija BiH je, svim navijačima koji dođu i na revanš utakmicu 20. maja, omogućila benefite na kupljenu ulaznicu. Ono što je potrebno jeste sačuvati ulaznicu sa utakmice i nakon uspješne registracije i aktivacije računa, istu predati u bilo kojem uplatno-prodajnom mjestu Lutrije BiH.

Uputstvo za aktivaciju igrača koji se prvi put registruju:

  1. Registracija novih igrača (18 +) na web stranici e.lutrijabih.ba.
  2. Aktivacija računa (nakon registracije na vlastitoj e-mail adresi).
  3. Odlazak u bilo koje uplatno-prodajno mjesto Lutrije BiH, uz predaju ulaznice i IBI koda (broj računa), aktivirat će se bonus od 10,00 KM na otvorenom računu.

Napomena za već registrovane igrače: Već registrovanim igračima koji posjeduju ulaznicu sa utakmice, uz uplatu od 10,00 KM i ulaznicu, odobrava se dodatnih 10,00 KM na računu e.novčanika Lutrije BiH.