Oduševio istomišljenike
12

Navijač Chelseaja postao hit nakon što je brutalno uništio ruter zbog posebnog razloga

D. P.
Izazvao je oduševljenje drugih navijača Chelseaja (Foto: Screenshot)
Izazvao je oduševljenje drugih navijača Chelseaja (Foto: Screenshot)
Navijač Chelseaja razočaran potezom telekomunikacijske kompanije Three postao je popularan na društvenim mrežama nakon što je snimio uništavanje Wi-Fi rutera.
Kompanija Three, generalni sponzor Chelseaja koji se sa svojim logom nalazi i na dresu aktuelnog evropskog prvaka, zatražio je raskid ugovora vrijednog 40 miliona funti godišnje s Plavcima.

Razlog je zamrzavanje imovine vlasniku Romanu Abramoviču nakon invazije Rusije na Ukrajinu. Odluku je donijela Vlada Velike Britanije.

Ta odluka teško je pala navijačima, a nastavak muka za Plavce je i to što se sponzori povlače i to oni najvažniji. Leđa Chelseaju okrenuli su Hyundai i gerenalni sponzor Three.

Stoga, jedan navijač je odlučio uništiti svoj Wi-Fi ruter kojeg je proizveo Three.

Video razvaljivanja rutera postao je hit na društvenim mrežama. Navijač je prvo bacio Wi-Fi usmjerivač na pod, a onda ga je udario nekoliko puta prije nego što je ruter završio u kanti za smeće.

Video je prikupio više od 10.000 lajkova u vrlo kratkom periodu i izazvao je oduševljenje kod drugih Chelseajevih navijača koji u komentarima nisu skrivali razočarenje potezom sponzora.

Video možete pogledati OVDJE!