|

Navijač Barcelone napustio stadion u 83. minuti da izbjegne gužvu i grdno požalio

Navijač Barcelone napustio stadion u 83. minuti da izbjegne gužvu i grdno požalio
3
Klix.ba
9.3.2017. u 18:08
35
komentara
3

dijeljenja
Navijač Barcelone napustio stadion u 83. minuti da izbjegne gužvu i grdno požalio Foto: EPA
Holanđanin Cris Rolandus bio je samo jedan od 90.000 gladalaca na spektakularnoj utakmici između Barcelone i PSG-a, ali pobjedu i prolaz u četvrtfinale voljenog kluba nije odgledao do kraja.
"Otišao sam u 83. minuti kako bih izbjegao gužvu. Pogledao sam semafor i mislio da je sve gotovo. Bolje onda napustiti ranije i izbjeći silnu gužvu. Pa, 90.000 ljudi bilo je na stadionu", počeo je ispovijest Rolandus za holandski portal Ad.

Cris je doputovao iz Rotterdama, a pet minuta nakon što je napustio stadion, Camp Nou je "eksplodirao".

"Kad sam već bio van stadiona, čuo sam da je Neymar pogodio za 4:1. Pomislio sam 'lijepo, ali nema više vremena za još dva gola pa mi ionako neće biti žao'. Mama, tata i prijatelji su mi slali poruke da mi zavide što ovakav spektakl gledam uživo, a nisam im imao srca reći da sam ga napustio. Gol Roberta sam pogledao kroz prozor obližnjeg kafića", priča nesretni Holanđanin.

Inače, Rolandus je uzeo godišnji odmor od mjesec dana i odlučio ga provesti u Barceloni.

"Ulaznicu sam kupio prije mjesec dana i platio je 105 eura. Nakon što je PSG pobijedio 4:0, umalo sam se rasplakao. I sad napustim stadion. Znate šta je najgore? Kad je Roberto postigao gol, trčao je baš u mom smjeru. Bio sam osmi red u uglu prema kojem je trčao Roberto nakon gola. Cijelu noć sam gledao u nebo. Od Camp Noa do mog apartmana pješice treba 40 minuta, nakon meča sam hodao satima", iskren je bio Rolandus.
Prijavi grešku


Komentari (35)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...