Ne oprašta zamjerke
0

Nasri: Ni ovog puta neću pružiti ruku Gallasu

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Mladi 23-godišnji nogometaš Arsenala Samir Nasri najavio je kako će ponovo ignorisati bivšeg saigrača Williama Gallasa u večerašnjem (srijeda) zaostalom susretu 28. premierligaškog kola protiv Tottenhama.

Nasri je odbio pružiti ruku Gallasu u prvom prvenstvenom susretu londonskih rivala odigranom u novembru prošle godine na Emiratesu (pobjeda Tottenhama 3-2), a kaže da će stisak ruke izostati i na White Hart Laneu.

"Protiv Tottenhama odbio sam dati ruku Gallasu. On je kasnije medijima rekao: 'Šteta zbog njega'. I sljedeći put također mu neću pružiti ruku. Velikodušan sam sa svojom porodicom i prijateljima, ali sam također i pakostan. Braniči koji me često udaraju to znaju jako dobro", prenosi Nasrijeve riječi The Sun.

Problemi između dvojca započeli su još 2008. godine kada je Gallas u svojoj autobiografiji napisao da je Nasri imao loš utjecaj na francusku reprezentaciju na Euru 2008. godine. Gallas je boje Arsenala branio od 2006. godine do ljeta prošle godine, a posljednjih godinu dana provedenih u dresu "topnika" navodno uopće nije komunicirao s Nasrijem.