{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Napravimo u Portugalu nezaboravnu atmosferu"

S
30.10.2009. u 15:18
0
84
"Napravimo u Portugalu nezaboravnu atmosferu"
0
"Napravimo u Portugalu nezaboravnu atmosferu"
Foto: BHFanaticos.com
BH Fanaticosi, navjerniji navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine, najavljuju organizovan dolazak u Lisabon gdje će bodriti našu najbolju reprezentaciju na putu prema Južnoj Africi.
Tim povodom su Fanaticosi pozvali i sve ostale navijače BiH koji će prisustvovati utakmici da zajedno naprave nezaboravnu atmosferu i spektakl, i na taj način svi zajedno pruže neophodnu pomoć našim najboljim fudbalerima u ostvarenju historijskog rezultata.

"Da bi to postigli potrebno je da budemo što jedinstveniji. Upravo radi toga apelujemo na sve navijače BiH da ne dolaze sa klupskim obilježjima (šalovima, majicama, kapama, transparentima). Umjesto toga, ponesite obilježja koja su simbol naše jedne i jedine domovine Bosne i Hercegovine", poručili su BH Fanaticosi.

Oni su pozvali sve sretnike koji će imati priliku bodriti BiH na stadionu u Lisabonu, da pripreme grla i ne štede dlanove.

U izjavi koju je dao za Sarajevo-x.com, Sefalija Mujdanović, vođa Fanaticosa, rekao je da će članovi BHF-a u Portugal doći sa svih strana svijeta. On je obećao da će Fanaticosi, bez obzira što im je zabranjeno unošenje rekvizita, dati bezrezervnu podršku "zmajevima".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: