Prolaznici začuđeni
4

Napadač West Hama odjeven kao Snješko Bijelić slupao skupocjeni Lamborghini

F. Z.
Foto: Screenshot/Antonio slupao Lamborghinija
Foto: Screenshot/Antonio slupao Lamborghinija
Napadač West Hama Michail Antonio slupao je Lamborghini Huracana vrijednog skoro pola miliona KM kada je udario kontejner za smeće ispred jedne porodične kuće u Londonu.

Da sve bude malo bizarnije Antonio je izašao iz automobila obučen kao Snješko Bijelić. Policija i vatrogasci pozvani su na mjesto događaja nakon što je napadač West Hama sa skupocjenim automobliom završio u dvorištu porodične kuće.

Svjedoci događaja kažu kako je dim izlazio iz slupanog automobila, a do nesreće je došlo nakon što je Antonio udario u kantu za smeće ispred kuće.

Antonio navodno nije bio sam u automobilu, ali srećom niko nije povrijeđen u nesreći. Njegova ekipa sutradan je igrala na Selhurst Parku protiv Crystal Palacea, a Antonio je u porazu Čekićara uspio i namjestiti pogodak Robertu Snodgrassu.

"Čula sam samo veliki prasak i čitava se kuća zatresla. Ispred nje su bile dva kontejnera za smeće napravljena od cigle, a one su nakon udara završile na sto strana. Mislili smo da će vozač biti teško povrijeđen. Nije izgledalo dobro", rekao je jedan član porodice iz kuće ispred koje je Antonio imao nesreću.

Antonio je navodno nakon nesreće razgovarao na telefon i poručio svom sagovorniku da mu ne govori kako je glup i da bi ga umjesto toga trebao pitati "da li je dobro".