Nogomet
0

Nani: Ferguson mi je uništio karijeru

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Teške je riječi na račun menadžera Manchester Uniteda Alexa Fergusona izgovorio portugalski nogometaš Nani (23) u razgovoru za jedan portugalski magazin.

Pod naslovom “Ferguson mi je sj.... karijeru” razgovor iz magazina "I" prenijeli su u londonskom The Sunu.

  • Ferguson je vrlo kompliciran čovjek - započeo je svoju tiradu nekad vrlo talentirani veznjak rodom sa Zelenortskih Otoka.

  • Opak je. Ako mu ide po planu, onda je sve u redu i sjajno. Kad krene po zlu, onda je sve sj...... U samo nekoliko minuta zna se događati da jednog igrača najprije ishvali pa onda izgrdi vrijeđajući ga poput smeća. Je li se to događalo meni? Naravno da jest. Govorio mi je kako sam mogao pogriješiti ono, kako ovo.

  • “Šamponiranja” nisu pošteđeni niti najzaslužniji klupski igrači, legende poput Giggsa ili Nevillea. Oni zapravo pate najviše, jer su najiskusniji. Riječ je.... možete čuti na svakom koraku.

  • Mene je prevario jer mi je obećavao više prilika na terenu. Nisam ove sezone igrao u važnim utakmicama poput onih protiv Liverpoola, Manchester Cityja ili Tottenhama. Očajan sam zbog toga. Ipak, zasad ne pomišljam na odlazak.

U prošlosti se Ferguson žestoko obračunavao s bilo kojom od svojih zvijezda koje su mu se suprotstavljale. Teško da će i Nani proći bolje.