{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nalić: Tri boda protiv GOŠK-a su nam izuzetno važna

21.9.2018. u 12:37
4
9
Nalić: Tri boda protiv GOŠK-a su nam izuzetno važna
4
Nalić: Tri boda protiv GOŠK-a su nam izuzetno važna
Konferencija za medije pred meč s GOŠK-om (Foto: D. Z./Klix.ba)
Ekipa Slobode u okviru 10. kola Premijer lige Bosane i Hercegovine dočekuje nogometaše GOŠK-a, a trener tuzlanskog kluba Zlatan Nalić smatra da je ovo izuzetno važan meč za njegov tim.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić je protekli period za klub s Tušnja ocijenio relativno uspješnim, a predstojeću utakmicu smatra veoma važnom.

"U proteklom periodu uspjeli smo odigrati jednu utakmicu u okviru Kupa BiH u kojoj smo došli do prolaska u narednu fazu. U toj utakmici smo imali tri cilja - da prođemo dalje, da se osposobi kadar koji je imao manju minutažu i da koliko-toliko sačuvamo svježinu u ekipi za predstojeću utakmicu protiv GOŠK-a", rekao je Nalić.

Kako je naveo, trenutno je nadolazeća utakmica protiv GOŠK-a Slobodi najvažnija.

"Pristup je kao i do sada. Poznajemo način igre GOŠK-a, znamo da su malo defanzivniji i veoma opasni iz tih tranzicija, ali i mi znamo naš način igre i kako ćemo to sve rješavati. Ispravnim zalaganjem i timskom funkcijom mislim da možemo ostvariti tri boda koja su nam izuzetno važna u ovom ciklusu", istakao je Nalić.

Strateg Tuzlaka zasad neće moći računati na Mehmeda Alispahića zbog tri žuta kartona, a zbog viroze je pod upitnikom još nekoliko igrača. Tačan igrački sastav bit će poznat nakon današnjeg treninga.

"Idemo da pobijedimo i da se radujemo pred našim igračima. GOŠK je tvrd protivnik koji igra defanzivnije, ali to se nas ne tiče, jer imamo svoju igru i cilj. Dat ćemo sve od sebe kako bi u Tuzli ostala tri boda", rekao je fudbaler Adis Hadžanović.

Susret Slobode i GOŠK-a na rasporedu je sutra na Gradskom stadionu Tušanj u Tuzli od 19 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: